Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer geeft deze week haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Ze staat bekend om haar fundamentele aanpak waarmee ze goede rendementen behaalt. Als u een vermogensbeheerder zoekt, dient men de mogelijkheden en beleggingen te beoordelen op aansluiting bij een passende beleggingsportefeuille, een portefeuille waar de belegger zich comfortabel bij voelt. Om uw vermogen in stand te houden, moet u wel beleggen, maar dat kan op een wijze waar de client zich in herkent en gehoord voelt. Persoonlijke aandacht is daarbij volgens Janette één van de pilaren binnen het vermogensbeheer.

Aberfeld International belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in degelijke aandelen die veel rendementspotentieel hebben, waardoor de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit houden. Situaties en omstandigheden kunnen immers altijd veranderen, wij willen een rentmeester zijn voor onze cliënten in de breedste zin van het woord.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de beurs die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Dat kan. Ook voor een persoonlijk gesprek met Janette Buitenkamp neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl/