Video's

Yelza

De bekende vermogensbeheerder Han Vermeulen is ambassadeur van Yelza. Met Harry neemt hij de beurzen door en bespreekt enkele interessante aandelen. Ook geeft hij uitleg over de aandelenemissie in Yelza. Dit is dé unieke kans om vroeg te investeren in een innovatieve fintech-broker met een potentieel rendement van 85% per jaar. Weinig producten hebben een potentieel bereik van miljoenen gebruikers. Yelza heeft dit wel!
Yelza gaat de financiële wereld opschudden, handelen wordt net zo gemakkelijk als het gebruik van Facebook. Yelza werkt aan vlotte toegang via een app en een platform tot alle financiële markten, zoals indexen, valuta, aandelen, opties, fondsen, ETF's en noem maar op. Zelf beleggen, gebruikmaken van tradingtools en laten beleggen via vermogensbeheer: het kan allemaal op één platform. Yelza biedt een compleet aanbod financiële instrumenten op één platform.

Alles in één App
Hoe mooi zou het niet zijn, als je met één App of website in de toekomst al je beleggingen kan regelen?
• Met 1 App traden op meer dan 150 markten in aandelen, opties, futures etc
• Met 1 App inspelen op zowel stijgingen als dalingen van de financiële markten
• Met 1 App vermogensbeheer activeren
• Met 1 App traden via tradingtools

Aandelencertificaten Yelza
Yelza biedt een unieke kans om mee te groeien. Om explosief te groeien komt er een kapitaalinjectie van 4,99 miljoen. Een kapitaalinjectie maakt een versnelde groei mogelijk. Dit kapitaal zal direct gebruikt worden voor de groei en uitrol in de rest van Europa. Bovendien koestert Yelza een beursnotering. Met een potentiële beursnotering in 2023, zal dat een enorme boost aan de omzet en prijs van de aandelencertificaten kunnen geven. De prijs van één certificaat is € 8,00 en u kunt deelnemen vanaf 100 stuks, dus vanaf een bedrag van € 800,00. U ontvangt 5% dividend per jaar en profiteert van de eventuele prijsstijging van het aandelencertificaat.

Meer informatie kunt u vinden op yelza.com/investeerders