Video's

BOTS

BOTS is bezig met een snelle wereldwijde groei. Om deze groei verder te versnellen wil de scale-up meer investeren in de markten waar zij actief zijn, met een focus op sales en marketing.

BOTS heeft grote ambities en ziet veel kansen. Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en heeft een solide organisatie waarvan de continuïteit gewaarborgd is. In haar huidige positie kan BOTS nog effectiever inspelen op de kansen die op de horizon liggen en uitgroeien tot hét nummer 1 platform voor trading bots.

Gebruikers kunnen met de BOTS app gebruik maken van intelligente handelsrobots, ofwel ‘bots.’ Met deze bots kan automatisch gehandeld worden op de beurs. De app wordt door veel gebruikers gezien als een alternatief op sparen. Inmiddels is de app meer dan 1 miljoen keer gedownload in Europa wat de snelle groei in populariteit onderstreept.
In Engeland is ook veel interesse getoond en daar zal BOTS extra aandacht aan gaan besteden. Daar maken zij gebruik van een platform met meer dan 800.000 potentiële investeerders en klanten.

BOTS heeft dan ook de verwachting dat het aantal gebruikers flink verder door zal groeien. BOTS, dat meer dan 400 bots op het platform heeft, heeft het afgelopen jaar de organisatie verder geoptimaliseerd en afgeslankt. BOTS is klaar voor een aantrekkende markt.

Meer informatie kunt u vinden op bots.io