Video's

By John

Onze beauty-expert presenteert deze week speciaal voor Valentijn twee heerlijke parfums. Ten eerste de nieuwe Versace Dylan Purple voor vrouwen. Een bloemige, fruitige geur met musk. Helder en elegant en een prachtige fles. Voor heren heeft John Versace Dylan Blue meegenomen. Een een sterke, mannelijke geur. Je ruikt bergamot, grapefruit, zwarte peper en minerale muskus.

Speciaal voor Business Class-kijkers heeft John een mooie aanbieding. Versace Dylan Purple kost €75,00, daarbij krijg je een Versace-haarband of miniatuurbox ter waarde van €38,00. Op de website kun je je keuze doorgeven. Versace Dylan Blue kost €60,00, en daar krijg je een 250 ml douchegel bij ter waarde van €38,00.

John Kooijman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 7 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd