Video's

Nanny Nina

De oppasservice van Lyla en Jasmijn Kok opende in 2009 haar deuren en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste opvangplatform van Nederland. Dankzij hun bestand met 100.000 klanten, helpen ze zowel ouders, oppassers & au pairs aan de perfecte match.

Ze vertellen: “Wij werken op ons hoofdkantoor in Haarlem met 38 medewerkers, waarbij we bijna iedere maand een of meerdere nieuwe collega's mogen verwelkomen. Vorig jaar telde onze omzet 2,7 miljoen euro, waarbij we in december meer inkomsten dan uitgaven hadden. Ooit gestart als bijbaantje toen we 16 waren zijn we de afgelopen 4 jaar elk jaar verdubbeld in omzet en gebruikers naar een van de snelst groeiende start ups in Nederland.”

Het afgelopen jaar hebben de zussen verschillende pilots gedraaid om te zien waar het platform goed presteerde. Engeland en Duitsland blijken een uitstekende markt te zijn voor ons platform. Om van deze lancering een groot succes te maken, hebben ze financiering nodig. Het doel is om 2,5 miljoen euro binnen te halen (ze zitten nu op 40%).

“We spreken met veel collega technologie start-ups en VC's en geven graag een update met betrekking tot onze ervaring met de de huidige financiële markt, de key vragen die alle grote fondsen stellen en we brengen graag de belangrijkste trends en ontwikkelingen die we zien in het technologie-investeringslandschap in kaart.”

Meer informatie kunt u vinden op nannynina.nl/investeren