Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp staat bekend om haar nuchtere kijk op de aandelenmarkt. Met de afnemende inflatie en de renteverhogingen die vertragen, ontstaan er interessante koopmomenten. Waar liggen volgens haar de kansen in 2023? Janette bespreekt met Harry de internationale aandelenbeurzen.

Ze vertelt: “Als belegger dient men aandelen en andere beleggingen te beoordelen die aansluiten bij een beleggingsportefeuille waar de belegger zich comfortabel bij voelt”. Een degelijke en goede spreiding over groei-, waarde- en dividendaandelen is de basis voor een gedragen beleggingsbeleid wat leidt tot een goed rendement. Aberfeld heeft bewezen onderscheidend te beleggen en haar cliënten centraal te stellen.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl