Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, is al jaren een bekend gezicht in de financiële wereld. Deze week verzorgt zij een nieuwe beursupdate. Met Harry bespreekt ze een aantal bedrijven waarin Fintessa voor haar cliënten zoal belegt en waarmee ze hun portefeuilles door deze onzekere tijden loodst. Fintessa is uitgegroeid tot een toonaangevende zelfstandige vermogensbeheerder en staat niet voor niets bovenaan in de lijst ‘Beste Keuze’ op de beleggerwebsite IEX in de categorie vermogensbeheer. Bovendien heeft Fintessa dit jaar de gerenommeerde Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder gewonnen.

Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid zorgt zij er met haar team van specialisten voor dat de portefeuilles van haar cliënten niet alleen in goede, maar ook in soms minder goede tijden, dat hun beleggingsdoelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan vooral contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl