Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

In dit speciale item proeven Wietze en Suze maar liefst drie heerlijke biologische wijnen, de tips voor 2023. Uiteraard een proost samen op het nieuwe jaar met de:

Amour de Yves-Lojén S.
Een superieure mousserende wijn, geschikt voor ieder feestelijk moment en uiteraard om het nieuwe jaar mee in te luiden. Dit is een heerlijke biologische, mousserende wijn gemaakt van Pinot Blanc, Pinot Noir en Pinot Gris. Amour de Yves-Lojén S is elegant en symboliseert de perfecte harmonie van verschillende druiven in het glas. Xavier Baril van het prestigieuze Domaine Fernand Engel uit de Elzas maakt deze fantastische ‘Alsace Brut’. Nu 6 flessen met 6 flûtes van €129,00 voor slechts €99,00 (normaal €129,00 per pakket).

Marc & Thomas Vino de España LLoma Bona Viognier 2021
Deze LLoma Bona Viognier is de eerste vrucht van de bijzondere samenwerking tussen twee talentvolle wijnmakers: Spanjaard Marc Goméz en Nederlander Thomas Feenstra. Met deze wijn die ook nog eens vriendelijk geprijsd is kom je de eerste tijd van het nieuwe jaar wel door. Jeugdige, droge witte wijn met geurige aroma’s van appel, abrikoos, witte bloemen en amandel. De smaak is vol en zacht met rijp geel fruit, milde zuren en lichte perzikschilbitters in de finale. Je haalt hem al in huis voor maar €6,95 per fles (normaal €7,95).

Tenuta de Angelis Rosso Piceno Superiore 2019
Onze bestverkochte rode wijn uit midden- Italië. Een zeer soepele rode wijn met zuivere, fruitige smaken. De smaak zet vol en stevig in en eindigt aromatisch en in balans. Door de aangepaste vinificatie krijgt de wijn meer fruit en minder extract.
Niet te vergeten: verkozen tot Winnaar Perswijn Wijnconcours 2022 tot Rode Wijn van het Jaar tot €10,00!
Nu voor maar €8,95 per fles (normaal €9,75)

Amour de Yves-Lojén pakket van €129,00 per pakket nu voor €99,00 per pakket
Marc & Thomas Lloma Bona Viognier van €7,95 per fles nu voor €6,95 per fles
Tenuta de Angelis Rosso Piceno Superiore van €9,75 per fles nu voor €8,95 per fles

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis (uitgezonderd van feestdagen)
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl