Video's

Aandelen onder een Tientje

Dat je met goedkope aandelen onder een tientje veel geld kunt verdienen, weet iedere belegger. Denk alleen maar aan de mensen die een paar luttele dollars geïnvesteerd hadden in aandelen van Microsoft en daarmee schatrijk zijn geworden. Aandelenondereentientje.nl analyseert en is gespecialiseerd in aandelen die lager noteren in koers dan €10,00. Een aandeel van een euro kan nooit meer dan een euro dalen maar wel naar 100 euro stijgen. Rick van Zelst geeft de kijkers weer een aantrekkelijke tip van een kansrijk aandeel onder een tientje die rond de $ 6,00 staat genoteerd en zeer aantrekkelijk gewaardeerd is. Dit aandeel maakt gigantische winsten. Rick zal in de uitzending hier meer over vertellen.

Wie het kleine niet eert
Aandelenondereentientje.nl is een leuke afwisseling binnen de beleggingsportefeuille en houdt beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van €100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Iedereen is immers klein begonnen! Om een voorsprong te krijgen maakt het team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat ruimschoots in de winst.

Een jaarabonnement
Abonnees krijgen bij een jaarabonnement niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast hebben abonnees 24 uur per dag inzage in de portefeuille aandelenondereentientje.nl waarbij de abonnees niet alleen tips krijgen om een aandeel te kopen, maar ook bericht wanneer er winst genomen kan worden; een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Een jaarabonnement kost slechts €229,00 en kan met een mooie tip zo zijn terugverdiend.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl/