Video's

Trading Strategie

Edgar de Haas (CEO) van Trading Strategie is al sinds 1995 actief als professioneel trader en portfoliomanager op de financiële markten. Tijdens de uitzending geeft hij een heldere uitleg over de sterk toenemende vraag naar de succesvolle beleggingsstrategieën op basis van algoritmes. Met de long/short strategie kunt u profiteren van zowel stijgende- als dalende koersen, waardoor het rendement niet afhankelijk is van het beursklimaat. De cliënten van Trading Strategie hebben dan ook geen last van oplopende rentes en sterk stijgende inflatie. De cliënten kunnen deze handelssignalen voor de financiële markten ontvangen ter inspiratie voor de eigen beleggingen via Whatsapp of deze geheel automatisch laten uitvoeren op hun eigen bankrekening.

Combi strategie
Trading Strategie heeft meerdere strategieën die u kunt volgen. De meeste gevolgde strategie is de Combi Strategie. Deze strategie bestaat uit Daytrading en Indextrading. Kortom een perfecte aanvulling op uw portefeuille.
De Combi Strategie geeft ook dit jaar een positief resultaat van + 22.6%. Dat is de kracht van de strategieën van Trading Strategie, winst onder alle marktomstandigheden. Edgar komt het product en manier van werken toelichten en zal aangeven hoe u daarvan kunt profiteren. Ook meedoen aan de Combi strategie?

Kerstactie
Trading Strategie heeft een speciale Kerstactie. Indien u zich aanmeldt of verlengt voor 25 december ontvangt u een jaar lang alle signalen, marktanalyse-video en bovendien de mogelijkheid tot automatische uitvoering van de signalen voor slechts € 499,-! De standaardprijs is € 899,-. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie kunt u vinden op tradingstrategie.nl/aanmelden