Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp is vermogensbeheerder en deelt haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Zij merkt nog steeds onrust en emotie bij de beleggers als gevolg van de rentebesluiten en recessie scenario’s, maar ze wil beleggers wijzen op de lichtpunten die beleggers gerust kunnen stellen. Janette zal daarnaast een aantal interessante aandelen met Harry bespreken. Ze benadrukt dat je als belegger de rust kunt bewaren door bedrijven fundamenteel te beoordelen en een langetermijnvisie voor ogen te hebben. Want juist in tijden van onrust op de beurs ontstaan er ook attractieve aandelen die een gouden belegging kunnen zijn. De visie van Aberfeld International over de huidige situatie in de wereld en de strategie voor 2023 zal ze uiteenzetten.

Aberfeld International Vermogensbeheer is een rentemeester voor cliënten om tot een gedragen rendement te komen waarbij het persoonlijk profiel van de cliënten centraal staat. Aberfeld belegt de portefeuilles in aandelen gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit en beogen daarmee een goed rendement. Doel van Janette is om cliënten inkomen uit het vermogen te geven of de waardevermindering van het vermogen te stutten.

Nieuwsbrief en contact
De visie kunt u lezen in de nieuwsbrief die u gratis kun downloaden op de site. Wilt u voor het beheer van uw vermogen in vrijblijvend gesprek, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion van uw huidige portefeuille aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl