Video's

SAA Verzekeringen

SAA, voluit Samenwerkende Assurantie Adviseurs, is een familiebedrijf dat sinds haar ontstaan 40 jaar geleden, mede door meer dan 150 overnames, uitgegroeid is tot een van de grootste onafhankelijke intermediairs en Makelaars in Assurantiën van Nederland. SAA heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en 12 eigen advieskantoren in het land en is inmiddels ook toegetreden tot de Belgische en Deense markt. Naast hypotheekbemiddeling, houdt SAA zich primair bezig met het adviseren, afsluiten van verzekeringen en de schadebehandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast hebben zij zich inmiddels ontwikkeld tot specialist in diverse niche sectoren zoals Maritiem, Transport en Logistiek, (Beroeps)aansprakelijkheid, Agrarisch, Horeca en Recycling.

Met bijna 600 kundige en gepassioneerde collega’s biedt SAA maatwerk verzekeringsoplossingen. De specialistische kennis en kunde deelt SAA niet alleen met rechtstreekse klanten, maar zetten ze ook breed in om de meer dan 1000 met hen samenwerkende assurantie adviseurs te ontzorgen. Natuurlijk heeft SAA ook de mogelijkheid om de assurantie tussenpersoon volledig te ontzorgen, zodat de adviseur zich kan richten op de klant. Met deze kennis realiseren onze specialisten op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die de bedrijfscontinuïteit van de klant waarborgt.
Mocht er onverhoopt schade zijn, dan is de verzekeringsoplossing afgestemd op het bedrijfsrisico van de klant en staan onze teams uiteraard klaar. Kortom: SAA is bij uitstek uw partner in verzekeringen.

Telefonisch bereikbaar
De medewerkers van SAA zitten zondag 27 november klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt bellen op 088-5514444.

Meer informatie kunt u vinden op saa.nl

Kijk voor meer informatie bij Evenementen