Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer is een baken gebleken voor haar cliënten en dit resulteert in gedragen beleggingsportefeuilles. Met Harry bespreekt ze de economische ins en outs en geeft haar visie over de volatiele aandelenmarkten. Ze is duidelijk: “Er ontstaan nu meer en meer potentiële koopmomenten en bepaalde aandelen zijn echt kansrijke koopkandidaten.” Aberfeld heeft haar portefeuilles goed gepositioneerd, mede door voldoende cash aan te houden in de slechte beurstijden die achter ons liggen. Daardoor kunnen ze nu inhaken op interessante aandelen en hebben cliënten resultaten waar ze tevreden mee zijn. Ze bespreekt met Harry een aantal interessante aandelen die ook in haar nieuwsbrief beschreven staan, u kunt die gratis downloaden. Een degelijke en goede spreiding over groei-, waarde- en dividendaandelen is de basis voor een gedragen beleggingsbeleid wat leidt tot een goed rendement. Aberfeld heeft bewezen onderscheidend te beleggen en haar cliënten centraal te stellen.

Aberfeld heeft een team van vermogensbeheerders pur sang en levert financieel maatwerk voor de particuliere belegger. “Afspraken met klanten staan bij ons als een huis, beleggen is ons vak,” aldus Buitenkamp. Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl