Video's

BOTS

Colin Groos kondigt de mogelijkheid aan om obligaties van het bedrijf te kopen. Het bedrijf groeide de afgelopen tijd hard. Help BOTS nu verder groeien door een lening aan het bedrijf uit te geven. Verstrekkers kunnen hier 7% jaarlijkse rente verdienen. BOTS is bezig met een wereldwijde groei. Om deze groei door te zetten wil de scale-up meer investeren in het platform en volop inzetten op de techniek en de mensen die daarvoor nodig zijn. U kunt BOTS helpen groeien door obligaties te kopen en zo het jonge gezonde bedrijf extra werkkapitaal te bieden. BOTS heeft grote ambities en ziet veel kansen. Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en heeft een solide organisatie waarvan de continuïteit gewaarborgd is. In haar huidige positie kan BOTS met het extra werkkapitaal nog effectiever inspelen op de kansen die op de horizon liggen en uitgroeien tot hét nummer 1 platform voor trading bots.

Naast dat u BOTS helpt met groeien, verdient u met een lening aan BOTS een zeer aantrekkelijke rente. Terwijl uw geld op de bank niets doet en door de negatieve rentes zelfs geld kost, ontvangt u na het kopen van onze obligaties een rente van 7%, deze wordt elk kwartaal uitgekeerd. De looptijd kunt u variëren tussen de 2-6 jaar en in het geval van een life-changing event kunt u voortijdig uitstappen. Kortom, een kans die u eigenlijk niet mag laten liggen. De BOTS app laat gebruikers handelen met behulp van handelsalgoritmes (de ‘bots’), die in uw plaats handelen op basis van data. Het bedrijf startte met cryptocurrency maar ondertussen vindt u in de app nu ook de spaarbots, vastgoedbots, goud bots, defi bots en andere interessante strategieën. Andere assets gaan volgen zoals de aandelen, forex, grondstoffen en etf’s.

De app is sinds de oprichting in mei 2020 al zo’n 1 miljoen keer gedownload in 37 verschillende Europese landen. BOTS heeft meer dan 350 bots op het platform en bestaat uit een groot team van 100 internationale medewerkers. Het ziet er naar uit dat het bedrijf eind 2022 break even is. Dit voorjaar won het bedrijf live op RTLZ de Young Business Award als meest veelbelovende jonge onderneming van Nederland. Wilt u BOTS helpen nog harder te groeien en 7% rente verdienen? Neem dan snel contact op met Anita Kwakman voor meer informatie: lening@revenyou.io.

Meer informatie kunt u vinden op bots.io/lening