Video's

Aandelen onder een Tientje

Dat je met pennystocks veel vermogen kunt verdienen, weet iedere belegger. Denk alleen maar aan diegene die een paar luttele dollars geïnvesteerd had in aandelen van Microsoft en daarmee schatrijk zijn geworden. Aandelenondereentientje.nl analyseert en is gespecialiseerd in aandelen die lager noteren in koers dan €10,00. Een aandeel van een euro kan nooit meer dan honderdprocent dalen maar wel duizendenprocenten stijgen. Rick van Zelst heeft weer een aantrekkelijke tip van een aandeel die minder dan twintig cent kost en voor de kijkers de afgelopen tien jaar sterk is gegroeid. Daarnaast denkt Rick dat dit aandeel een overname kadidaad is en hij legt uit wat de feiten daarvan zijn.

Wie het kleine niet eert
Aandelenondereentientje.nl is een leuke afwisseling binnen de beleggingsportefeuille en houdt beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van €100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Iedereen is immers klein begonnen! Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelenondereentientje- team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat ruimschoots in de winst.

Een jaarabonnement
Abonnees krijgen daarvoor niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast hebben abonnees 24 uur per dag inzage in de portefeuille aandelenondereentientje.nl waarbij de abonnees niet alleen tips krijgen om een aandeel te kopen, maar ook bericht wanneer er winst genomen kan worden; een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Een jaarabonnement kost slechts €229,00 en studenten krijgen 10% korting.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl/