Video's

Bots by RevenYou

Colin Groos (CCO) van het bedrijf en de beleggingsapp BOTS, vertelt over het technologieplatform BOTS. De BOTS app laat gebruikers handelen met behulp van handelsalgoritmes (de ‘bots’), die in jouw plaats handelen op basis van data. Het bedrijf startte met cryptocurrency maar ondertussen vind je in de app ook andere handelsinstrumenten waaronder aandelen, grondstoffen, etf’s en defi. BOTS gebruikers zien het handelen via BOTS vaak als alternatief op sparen. Zo hebben zij momenteel een bot op het platform waar klanten een vaste 15% rendement ontvangen zolang de bot loopt. Wilt u dit zien? Deze bot vindt u in de BOTS app terug onder de tab Earn onder de naam Block Party BOT 15%.

BOTS ziet enorme groei sinds oprichting in 2020
De app is sinds de oprichting in mei 2020 al zo’n 1 miljoen keer gedownload in 37 verschillende Europese landen. BOTS heeft meer dan 350 bots op het platform en bestaat uit een groot team van 150 internationale medewerkers. Onlangs won het bedrijf live op RTLZ de Young Business Award als meest veelbelovende jonge onderneming van Nederland.

Interessant om te weten: BOTS heeft momenteel een nieuwe investeringsronde lopen waar door middel van crowdfunding geparticipeerd kan worden. Dit is mogelijk de laatste kans voor particulieren om in te stappen in BOTS. Heeft u hier interesse in? Neem dan snel contact op met Anita Kwakman voor meer informatie: investeren@revenyou.io

Meer informatie kunt u vinden op nl.bots.io/investors/become-a-shareholder