Video's

Dutch Green Business Group

Selwyn Duijvestijn is de CEO van Dutch Green Business Group, een commercieel beursgenoteerd bedrijf met een missie. Het planten van bomen en het beschermen van natuur is dé oplossing om de hoeveelheid CO2 in de lucht te verminderen. Mensen over de hele wereld worden daarom bewust van de potentie van investeren in natuur, zoals herbebossing en ecologisch herstel, om CO2 vast te leggen en de natuur terug te brengen waar deze niet zonder hulp kan terugkeren.

Voor een succesvolle herbebossing van de aarde zijn commerciële, doelgerichte bedrijven nodig met aanzienlijke organisatorische capaciteiten, die samenwerken met lokale partners en getrainde en geïnformeerde projectmanagers. De Dutch Green Business Group, kortweg DutchGreen genoemd, houdt zich daarom bezig met het op grote schaal herbebossen van onze planeet en de natuur terug te brengen waar het niet terug kan komen zonder menselijke steun. DutchGreen is een internationaal en doelgericht bedrijf met een passie voor de natuur, het platteland, dieren, mensen en onze omgeving.

Het bedrijf is ingericht op basis van de overtuiging dat herbebossing, bebossing, bescherming van het regenwoud en regeneratieve landbouwprojecten moeten worden ondersteund en ontwikkeld om het leven op aarde te beschermen en tegelijkertijd kansen en veiligheid te bieden aan plattelandsgemeenschappen. Dit is meer dan alleen een goede doelstelling. Het investeren in natuur kan door de vraag naar CO2-compensatie ook erg winstgevend zijn.

Meer informatie kunt u vinden op dgb.earth