Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Janette bespreekt met Harry de goede resultaten die ze behaalde voor haar klanten, met portefeuilles die richting de 20% rendement zagen*. Ook bespreekt ze het effect van de supply chains op de stijgende inflatie en rente en wat dat kan doen met beleggingen. Buitenkamp staat bekend om haar fundamentele analyses. Als belegger dient men aandelen en andere beleggingen te beoordelen op aansluiting bij een passende beleggingsportefeuille, een portefeuille waar de belegger zich comfortabel bij voelt. Aberfeld International Vermogensbeheer stelt goed gespreide portefeuilles voor haar cliënten samen die aansluiten bij een voor iedere klant persoonlijk risicoprofiel. Persoonlijke aandacht is daarbij volgens Janette één van de pilaren binnen het vermogensbeheer.

Aberfeld belegt de portefeuilles goed gespreid over sectoren en in gedegen assets. Hierdoor behouden klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen. Juist voor die omstandigheden maakt Janette Buitenkamp zich sterk, ze ziet zichzelf als een moderne rentmeester voor haar clientèle.

*Beleggen kent risico’s, uw inleg kan minder waard worden.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact. U kunt ook de nieuwsbrief aanvragen om op deze wijze op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl