Video's

BOTS by RevenYou

Colin Groos (CCO) van het bedrijf en de beleggingsapp BOTS, vertelt over de recente serie A financieringsronde. Het bedrijf groeide de afgelopen tijd samen met de cryptomarkt hard. Beleggers kunnen BOTS nu verder helpen groeien door leningen aan te gaan en daarmee tot 5,1% jaarlijkse rente verdienen! De succesvolle groei van BOTS werd pasgeleden onderstreept door een groep investeerders, waaronder Venture Capitalist Airbridge. Tijdens een series A financieringsronde haalde BOTS €13 miljoen op bij deze groep investeerders. De investering zal BOTS helpen vervolgstappen te zetten en een verdere groei te realiseren.

BOTS heeft grote ambities en ziet mooie kansen wereldwijd. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en BOTS wil hier nog beter op in kunnen spelen. Door geld te lenen in aanvulling op de recente serie A, kan BOTS deze ambities nog effectiever nastreven. En u kunt BOTS daarbij helpen. Met een lening aan BOTS kunt u een aantrekkelijke rente verdienen én een steentje bijdragen aan BOTS’ wereldwijde groei als de nummer 1 app voor trading bots. Terwijl uw geld op de bank niets doet en door de negatieve rentes zelfs geld kost, biedt een lening aan BOTS u een rente tot 5,1%. Kortom, een kans die u eigenlijk niet mag laten liggen!

De BOTS app laat gebruikers handelen met behulp van handelsrobots (‘bots’). BOTS gebruikers zien het handelen via BOTS vaak als alternatief op sparen. De app zag dan ook sinds de oprichting in mei 2020 een enorme toename in populariteit en is al zo’n 400.000 keer gedownload in 20 verschillende Europese landen, waaronder Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Eind dit jaar zal de app beschikbaar zijn in 60 landen op drie verschillende continenten met daarbij de verwachting dat het aantal gebruikers verder door zal groeien. BOTS, dat dit jaar al meer dan €10 miljoen aan omzet en meer dan 350 bots op het platform heeft, heeft daarnaast inmiddels een groot team van 80 internationale medewerkers. Wilt u BOTS helpen nog harder te groeien en tot 5,1% rente verdienen? Neem dan contact op met Anita Kwakman voor meer informatie: lening@revenyou.io.

Meer informatie kunt u vinden op revenyou.io/lening