Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, verzorgt een nieuwe beursupdate. Hoe staat de beurs ervoor? Met Harry bespreekt ze een aantal interessante bedrijven waarin Fintessa voor haar cliënten belegt en vooral waarom zij daarin voor hen investeert.

Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid loodst zij de portefeuilles van haar cliënten niet alleen door goede maar ook door soms minder goede tijden. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook het risico’s worden beperkt. Of, om een oude tegeltjeswijsheid aan te halen: ‘met een juiste mix van waarde en groei, komt een beleggingsportefeuille tot volle bloei. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar. Fintessa heeft bovendien voor het tiende jaar op rij de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder gewonnen. Awardwinning advies dus!

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan gerust contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl