Video's

BOTS by RevenYou

Colin Groos (CCO) van het bedrijf en de beleggingsapp BOTS, vertelt over het technologieplatform BOTS. De BOTS app laat gebruikers handelen met behulp van handelsalgoritmes (de ‘bots’), die in jouw plaats handelen op basis van data. Het bedrijf startte met cryptocurrency maar ondertussen vind je in de app ook andere handelsinstrumenten waaronder aandelen, grondstoffen, etf’s en defi. BOTS gebruikers zien het handelen via BOTS vaak als alternatief op sparen.

BOTS ziet enorme groei sinds oprichting in 2020
De app is sinds de oprichting in mei 2020 al zo’n 1 miljoen keer gedownload in 37 verschillende Europese landen. BOTS heeft meer dan 350 bots op het platform en bestaat uit een groot team van 150 internationale medewerkers. Onlangs won het bedrijf live op RTL Z de Young Business Award als meest veelbelovende jonge onderneming van Nederland.
Interessant om te weten is dat BOTS binnenkort een nieuwe investeringsronde opent door middel van crowdfunding. Dit is mogelijk de laatste kans voor particulieren om in te stappen in BOTS. Heeft u hier interesse in? Neem dan snel contact op met Anita Kwakman voor meer informatie: investeren@revenyou.io

Meer informatie kunt u vinden op nl.bots.io/investors/become-a-shareholder