Video's

BOTS by RevenYou

Joren IJzer (Senior accountmanager) van het bedrijf en de beleggingsapp BOTS, vertelt over BOTS Gold en BOTS Platinum. Iedere gebruiker die respectievelijk minimaal €10.000 en €100.000 investeert kan lid worden hiervan. Hiermee krijgen deze gebruikers de exclusieve mogelijkheid tot Gold en Platinum bots op het platform en persoonlijke portfolio begeleiding van een van onze account managers.

Wilt u slim investeren met automatische handelsbots en daarbij uitgebreide begeleiding krijgen? Neem contact op met onze accountmanager Harun Noorzar (harun@revenyou.io) of maak direct een afspraak online.

BOTS ziet enorme groei sinds oprichting in 2020
De BOTS app laat gebruikers handelen met behulp van handelsrobots (‘bots’). BOTS gebruikers zien het handelen via BOTS vaak als alternatief op sparen. De app zag dan ook sinds de oprichting in mei 2020 een enorme toename in populariteit en is al zo’n 1 miljoen keer gedownload in 37 verschillende Europese landen. BOTS heeft meer dan 350 bots op het platform en bestaat uit een groot team van 150 internationale medewerkers.

Meer informatie kunt u vinden op nl.bots.io/platinum