Video's

By John

Onze beauty-expert John Kooijman presenteert de SkinNova SC Cellular Mousse van het Zwitserse huidverzorgingsmerk JUVENA. De musthave voor iedere man en vrouw. Je gebruikt een bolletje schuim in de ochtend en de avond en dept het op je gezicht. De beautymousse maakt de huid egaal, strak en vult lijntjes en rimpels op. De huid krijgt een hydratatie boost en ziet er direct voller en gladder uit, en wordt van binnenuit verstevigd. Na de mousse kan de volgende werkzame stoffen van je dag en nacht verzorging weer optimaal opgenomen worden. Als je het eenmaal gebruikt kan je niet meer zonder. “Een mini lift in een flesje!”

Voor de kijkers van Business Class kost dit wonderproduct €75,00 (100 ml), en dan krijgt u er een 50 ml ter waarde van €40,00 bij cadeau.

John Kooijman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 6 jaar is zijn Boutique en salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd