Video's

BeursPro

John Beijer, CEO van BeursPro, vertelt waarom het handelen op de financiële markten door middel van algoritmes de toekomst heeft. Beijer is al meer dan dertig jaar werkzaam in de financiële sector, vooral op het gebied van beleggen, en heeft begin jaren negentig autotrading in Nederland en België gelanceerd. BeursPro biedt voor zowel grote als kleine beleggers de beste oplossingen in de markt om met beproefde strategieën winst te kunnen maken, in zowel stijgende als dalende markten. In 2021 heeft BeursPro een succesvolle emissie gehouden van 4,75 miljoen euro. John geeft een update over de laatste stand van zaken en de notering van deze aandelencertificaten bij investeerders platform Bondex, onderdeel van Nxchange.

Optietips
Begin dit jaar werd Optietips gelanceerd door Beurspro. De bewegingen op de beurzen zijn behoorlijk turbulent. Optietips.nl is het platform om in zowel dalende als stijgende markten met een kleine inleg kans te maken op mooie rendementen door middel van opties. Opties zijn een van de meest verhandelde beleggingsproducten ter wereld. Onze algoritmes scannen non stop de markten af om zo alle kansen die er zijn te kunnen benutten. Hierdoor kunnen wij opties kopen op aandelen en indexen met enorme potentie.
U kunt al meedoen met een startkapitaal vanaf €2500,-. De transacties die wij op onze eigen bankrekening uitvoeren, worden automatisch gekopieerd naar uw eigen bankrekening. Ook kunt u ervoor kiezen om de transacties zelf uit te voeren bij uw eigen bank of broker. U ontvangt onze handelssignalen dan via Whatsapp.
Wilt u ook automatisch traden met opties en kans maken op een structureel rendement?

Meer informatie kunt u vinden op optietips.nl/aanmelden