Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Deze week als wijn van de week Di Lenardo Vineyards Venezia Giulia Father's Eyes Chardonnay 2021. Massimo maakt deze onweerstaanbaar lekkere witte topwijn van uitsluitend hand geplukte Chardonnay druiven. Na enkele uren koude inweking gist het sap in kleine eikenhouten fusten. Vervolgens rijpt de wijn hierin nog ongeveer drie maanden verder 'sur lie', dus op de gisten. Massimo’s intentie is om een luxe en rijke witte wijn te maken met duidelijk herkenbare tonen van nieuw eikenhout – en daarin slaagt hij uitstekend. Bijna te perfect uitgevoerd door Massimo die het vak van zijn vader leerde en doorgeeft aan zijn zoon. Ultieme schoolvoorbeeld van een betaalbare, houtgelagerde, fruitrijke en in balans zijnde Chardonnay.

Voor € 14,35 per fles. Meer proeven van dit wijnhuis? Ga dan voor het proefpakket. In het pakket treft u twee keer drie hardlopers van Di Lenardo: de Pinot Grigio, Father’s Eyes en Ronco Nolè. Alle ingrediënten voor Italiaans genieten in stijl en dit al voor maar € 72,50. Leuk voor Vaderdag!

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd