Video's

By John

Noteer in de agenda: zondag 19 juni is het Vaderdag. Maar wat koop je voor hem? Onze beauty-expert John Kooijman heeft de tip: de parfums van Mont Blanc. Allereerst de MONTBLANC LEGEND Eau de Parfum. Echt een klassiek parfum voor heren, met geuren van bergamot en jasmijn. Ook heeft het tonen van viooltjes en magnolia en levendige hout- en ledernoten die gedurende de avond hun sporen achterlaten.

Daarnaast heeft hij MONTBLANC LEGEND RED meegenomen, een zomers en frisse geur. Je ruikt bloedsinaasappel en pittige grapefruit gemixt met het kruidige contrast van kardemom. Een charismatische houtachtige geur, fris en toch intens, stoutmoedig en toch gevoelig, die het hart een slag doet overslaan. De parfums kosten in plaats van € 84,00 nu € 72,00. Voor de kijkers van Business Class geeft hij bovendien bij aankoop van geur een prachtig badlaken cadeau.

John Kooijman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 6 jaar is zijn boutique en salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd