Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Wijnmaker Juan Pablo Bonete van Bodegas Piqueras in het zuidelijke Almansa maakt een treffend voorbeeld van betaalbare biologische wijnen. Zijn verdejo-druiven komen van biologisch bewerkte percelen op 700 meter hoogte. Ze worden ’s nachts geoogst en dus zo koel mogelijk naar de kelder vervoerd. De fermentatie start spontaan, met natuurlijke gisten uit de wijngaard (vandaar de naam Wild Fermented Verdejo). Zowel de gisting als twee maanden rijping op de lie vindt plaats in licht getoaste 300-literfusten van luxe Frans eikenhout uit de Allier. Daarna volgt nog een rijping van zes maanden in grote stalen tanks, waarbij de wijn ook in contact blijft met de lie. Het resultaat? Een prachtige volle wijn met een rijpe smaak en een fraai gedoseerde eikennuance.

Bodegas Piqueras Almansa Wild Fermented Verdejo nu van € 8,60 voor maar €7,60 per fles. Liever rood? Dan is de Old Vines Garnacha (van wijnstokken van 80 jaar oud!) ook prettig in prijs, nu ook € 7,60 per fles.

Alle smaken van deze Bodega willen proeven? Bestel dan het wijnpakket Bodegas Piqueras. U ontvangt drie witte en drie rode wijnen in mooie geschenkverpakking; stuk voor stuk succesvolle en zeer drinkbare wijnen voor maar € 50,- per pakket.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd