Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Deze week is de wijn van de week een primeur: Celinum. De oorsprong van de wijnen onder het Celinum-label kennen een rijke historie in de persoon van Wietze Snaak. Als 17-jarige knul was zijn eerste lekkere drinkbare rode wijn afkomstig uit het zooltje van de hak van de laars: Puglia / Apulië. Alsof hij de druivensoort zelf had ontdekt moest iedereen dit proeven, want hij vond het lekker dus in zijn beleving kon het niet anders dan dat iedereen dit lekker zou moeten vinden: de negroamaro-druif! Naast de Negroamaro zijn we in deze prachtige streek op zoek gegaan naar meerdere wijnen onder dit unieke label en uitgekomen bij een heerlijke Chardonnay en een uitzonderlijke Primitivo.

Tijdens het samenwerken met meer dan 1000 boeren (sommige met 0,5 hectare tot 25 hectare) ontstond de droom onder zijn eigen label de meest betaalbare en smaakvolste Italiaanse wijnen te selecteren, blenden, bottelen en op de Nederlandse markt te brengen. Constant in kwaliteit, veel voor weinig en met het zeer bekende Italiaanse zwoele rijpe toontje in alle wijnen. Niet enkel een streling voor de tong maar ook een parel voor het oog: het moderne klassieke mozaïek etiket maakt het stijlvol af als een passend maatpak van Italiaanse komaf. De wijn van de week: Celinum Negroamaro voor maar € 7,50 per fles.

Naast de wijn van de week hebben we ook een prachtig pakket samengesteld met 12 flessen Celinum: 6 Negroamaro, 3 Chardonnay en 3 Primitivo. Bij dit pakket ontvangt u een gratis luxe wijnkoeler. Kosten van dit pakket slechts € 100,-.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd