Video's

SAA Verzekeringen

SAA, voluit Samenwerkende Assurantie Adviseurs, is een familiebedrijf dat sinds haar ontstaan 40 jaar geleden, mede door meer dan 150 overnames, uitgegroeid is tot een van de grootste onafhankelijke intermediairs en Makelaars in Assurantiën van Nederland. SAA heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en 12 eigen advieskantoren in het land en is inmiddels ook toegetreden tot de Belgische en Deense markt.

Naast hypotheekbemiddeling, houdt SAA zich primair bezig met het adviseren, afsluiten van verzekeringen en de schadebehandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met bijna 600 kundige en gepassioneerde collega’s biedt SAA verzekeringsoplossingen. De kennis en kunde delen ze niet alleen met klanten, maar zetten ze ook breed in om de meer dan 1000 met hen samenwerkende assurantie adviseurs te ontzorgen, zodat de adviseur zich volledig kan richten op de klant.

Om de adviseur te ontzorgen, kan deze naast onze kennis, kunde en inkoopmogelijkheden eventueel gebruikmaken van de administratieve mogelijkheden, alsmede het uitbesteden van incasso, telefonie en dergelijke. Natuurlijk zijn er ook andere samenwerkingsvormen te realiseren. Diverse financieringsvormen tot en met een gehele of gedeeltelijke aankoop van de portefeuille of kantoor zijn bespreekbaar. Ook wil SAA graag de startende ondernemer behulpzaam zijn. Kortom: SAA is bij uitstek uw partner in verzekeringen.

Telefonisch bereikbaar
De medewerkers van SAA zitten zondag 22 mei klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt bellen op 088-5514444

Meer informatie kunt u vinden op saa.nl

Kijk voor meer informatie bij Evenementen