Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Beste wijnliefhebber, Château Puech-Haut Argali Rosé is Wijn van de Week. Een rosé van topkwaliteit met geweldige persbeoordelingen. De Argali rosé van Château Puech-Haut is een van de meest aantrekkelijke rosé uit de Languedoc. Nu voor slechts € 12,95. Het is dé wijn die symbool staat voor levensvreugde in de vloeibaarste vorm uit Zuid-Frankrijk, joie de vivre vieren wij met Château Peuch-Haut.

Ook benieuwd naar andere top roséwijnen? Dan wijzen we u graag op ons rosé wijnpakket. Zes heerlijke rosé wijnen , elk van een ander wijnhuis met een eigen karakter. Ideaal om uw favoriete rosé te ontdekken. Het pakket kost u nu slechts € 70,- voor 6 x een groot feest in het glas.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd