Video's

BOTS by RevenYou

Colin Groos kondigt de mogelijkheid aan om obligaties van het bedrijf te kopen. Het bedrijf groeide de afgelopen tijd hard. Help BOTS nu verder groeien door een lening aan het bedrijf uit te geven. Verstrekkers kunnen hier 6% jaarlijkse rente verdienen.

BOTS is bezig met een snelle wereldwijde groei. Om deze groei verder te versnellen wil de scale-up meer investeren in gekwalificeerd personeel, met een focus op sales en marketing. U kunt BOTS helpen groeien door obligaties te kopen en zo het jonge gezonde bedrijf extra werkkapitaal te bieden.
BOTS heeft grote ambities en ziet veel kansen. Het bedrijf bestaat inmiddels vier jaar en heeft een solide organisatie waarvan de continuïteit gewaarborgd is. In haar huidige positie kan BOTS met het extra werkkapitaal nog effectiever inspelen op de kansen die op de horizon liggen en uitgroeien tot hét nummer 1 platform voor trading bots.
Naast dat u BOTS helpt met groeien, verdient u met een lening aan BOTS een zeer aantrekkelijke rente. Terwijl uw geld op de bank niets doet en door de negatieve rentes zelfs geld kost, ontvangt u na het kopen van onze obligaties een rente van 6%. De looptijd is 12 maanden en in het geval van een life-changing event kunt u voortijdig uitstappen. Kortom, een kans die u eigenlijk niet mag laten liggen. Gebruikers kunnen met de BOTS app gebruik maken van intelligente handelsrobots, ofwel ‘bots.’ Met deze bots kan automatisch gehandeld worden in crypto. De app wordt door veel gebruikers gezien als een alternatief op sparen. Inmiddels is de app meer dan 800.000 keer gedownload in Europa wat de snelle groei in populariteit onderstreept.

Eind dit jaar zal de app beschikbaar zijn in 100 landen verdeeld over vier verschillende continenten met daarbij de verwachting dat het aantal gebruikers flink verder door zal groeien. BOTS, dat in 2021 al meer dan €11 miljoen aan omzet heeft gedraaid en meer dan 350 bots op het platform heeft, beschikt over een groot team van 150 internationale medewerkers. Wilt u BOTS helpen nog harder te groeien en 6% rente verdienen? Neem dan snel contact op met Anita Kwakman voor meer informatie: lening@revenyou.io.

Meer informatie kunt u vinden op bots.io/