Video's

By John

Het is bijna Moederdag en daarom heeft onze beauty-expert John Kooijman twee prachtige geuren van het merk Elie Saab meegenomen. Elie Saab le Parfum is samengesteld als ode aan het licht, viert de pracht en glans van een stralende vrouwelijkheid. Deze vrouwelijke en bloemige geur opent met oranjebloesem en wordt daarna opgevolgd door jasmijn en andere zonovergoten geur-extracten. Elie Saab Girl of Now Lovely is het nieuwste parfum, een sprankelende frisse geur. Het ‘Lovely-effect’ dat je laat glimlachen, wordt verkregen door bloemige en fruitige structuren op een unieke manier te combineren.

Aanbieding
Voor kijkers van Business Class heeft John bovendien een mooie aanbieding. De Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum 50ml kost € 75,- en daar krijgt u een Elia Saab Le Parfum Tasverstuiver bij cadeau. En het Elie Saab Girl of Now Lovely Eau de Parfum 50ml kost € 69, daar krijgt u een exclusieve Elie Saab bracelet cadeau! Voor moeders en dochters!

John heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 5 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd