Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp is een succesvolle vermogensbeheerder bij Aberfeld die haar visie geeft over de ontwikkelingen op de beurs. Zij ziet dat de beleggers onzeker zijn over de inflatie en het rentebeleid van de centrale banken. Janette zegt dat beleggers niet genoeg naar het nu kijken maar te veel naar het morgen. Ze gaat dit uitleggen. Daarnaast zal ze met Harry een aantal interessante aandelen bespreken. Beleggers kunnen de rust bewaren door bedrijven fundamenteel te beoordelen en naast het hier en nu een lange termijnvisie voor ogen te houden. Aberfeld International vermogensbeheer helpt cliënten om tot een gedragen rendement te komen ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl