Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, verzorgt een nieuwe beursupdate. Met Harry bespreekt ze een aantal bedrijven waarin Fintessa voor haar cliënten zoal belegt en waarmee ze hun portefeuilles met succes door deze onzekere tijden loodst. Fintessa staat bovenaan in de lijst ‘Beste Keuze’ op de beleggerwebsite IEX in de categorie vermogensbeheer. Bovendien heeft Fintessa deze week de gerenommeerde Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder gewonnen. Geen eenheidsworst, maar persoonlijke aandacht voor de cliënt en maatwerk portefeuilles zijn daarbij heel belangrijk.

Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid zorgt zij ervoor dat de portefeuilles van haar cliënten niet alleen in goede, maar ook in soms minder goede tijden zorgen dat hun beleggingsdoelstellingen worden gerealiseerd. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt. Of, om een oude tegeltjeswijsheid aan te halen: met een juiste mix van waarde en groei, komt een beleggingsportefeuille tot volle bloei. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan vooral contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl