Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

"Rode wijn zonder make-up", zo luidt de quote van Nederlands grootste wijnschrijver Hubrecht Duijker. En hij heeft meer dan gelijk. Wat is dit een uniek wijnhuis, met in iedere jaargang een eigen stijl. Ja het staat er echt: wijn uit Libanon, Chateau Musar. Wat je proeft in deze wijn proef je nooit weer in welke wijn dan ook. Voor de liefhebbers van diep gerijpte Bordeaux-wijnen, intense Italianen en rijpe Rioja is Musar een "must have". Vandaag introduceren we samen met de familie Hochar - naast de hoofdwijn - nu de Hochar Père et Fils voor slechts €19,95 per fles (normaal €22,95). Een bijzonderheid! Vergeet niet het wijnbericht van April in te slaan, smullen.

Wijnbericht april
Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn voor het begin van de lente. Bestel snel en laat u zich verrassen voor maar €117,- per pakket!

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd