Video's

By John

Onze beauty-expert John Kooijman vertelt over het merk Luce di Sorrente, waarvan hij de enige exclusieve verkoper in ons land is. Hij heeft de crème, olie en nieuwe lotion meegenomen om te demonsteren aan Harry. Bij hem aan tafel zit de oprichter van het merk: Giovanna Adelizzi. De Italiaanse vertelt over het merk: “Luce di Sorrente is ontstaan na lang onderzoek. Het is een innovatieve cosmeticalijn, die helpt om huidveroudering effectief tegen te gaan, voor een zichtbaar helderdere en jongere huid. De producten zijn vegan, ruiken heerlijk en voelen niet vet aan. Bovendien zijn ze gemaakt van pure citroenen en olijven uit Sorrento.”

John heeft een mooie aanbieding voor de kijkers van Business Class. Als u de Luce di Sorrente-set bestaande uit de creme, olie en lotion koopt, dan krijgt u er de reinigingsgel ter waarde van €56,00 euro bij cadeau. De Luce di Sorrento Skincare Lux Box kost €346,00.

John heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 5 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd