Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Met het voorjaarsweer is het tijd om eropuit te trekken om …paaseieren te zoeken! Want volgende week is het dan eindelijk Pasen. Daarom iets meer dan één wijn van de Week. Wietze heeft heerlijke pakketten geselecteerd voor ieder budget, passend bij de brunch, diner of heerlijk los bij de borrel. Verrassing van de week is natuurlijk de Échappée Gourmande ( de omfietswijn van Wietze) met gratis wijnstok, dus als je dan toch buiten in de tuin bent gelijk een wijnstok planten!
Vrolijk Pasen!

Wijn van de Week
Deze week een indrukwekkende Wijn van de Week: Échappée Gourmande van wijnmaker François Teisserenc. De getalenteerde wijnmaker stelde met de Échappée Gourmande een van onze meest succesvolle witte wijnen samen. Naast de aromatische, frisdroge sauvignon en de weelderige, volle viognier voegt hij namelijk een heel klein beetje droge muscat toe. Hierdoor is deze opvallende witte wijn extra geurig en heeft een zeer aansprekende smaak. De wijn gaat heel goed samen met bijvoorbeeld asperges. Unieke actie: plant uw eigen muscatwijnstok! Dit pakket wordt geleverd in een luxueuze doos met 6 flessen Échappée Gourmande waarbij u óók een gratis muscat wijnstok ontvangt! In het pakket vindt u duidelijke uitleg hoe u de wijnstok kunt planten. Het pakket met 6 flessen wijn inclusief wijnstok is te bestellen voor €60,- per pakket.

Wijnselectie van Jos
Bij Jos Beeres weten we wat mensen blij maakt, daarom selecteerde we ook dit jaar weer een op-en-top wijnselectie. Veel lekkerder, veelzijdiger en smaakvoller dan deze wereldwijnen gaat niet zomaar lukken.
Zuid-Afrika, Spanje, Frankrijk, Italië en brengen “liquid gold” samen in deze Wijnselectie van Jos. Pakket met 6 flessen wijn nu voor €75,-

Eten met Wijntjes van Wietze
Het wijnpakket "Eten met Wijntjes van Wietze''' is een rondje door Europa, u treft een krachtige frisdroge bubbel uit Duitsland, een volle romige Chardonnay uit Italië, een fris ronde aromatische rosé uit Frankrijk en een krachtige zwoele Rioja uit Spanje. Kortom, wijnen die u geproefd moet hebben en ideaal voor bij het diner. Pakket met 4 flessen wijn en een Vacu Vin kurkentrekker nu voor €112,50

De pakketten op een rij
Échappée pakket: € 60,00
Selectie van Jos: € 75,00
Eten met Wijntjes van Wietze: € 112,50

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd