Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Deze week is de succesvolle Arjolle Equilibre Limited de Wijn van de Week. Een meesterlijke assemblage van cabernet sauvignon, merlot en syrah. Deze wijn heeft de elegantie van een Bordeaux met de warmte van het mediterrane. Goed te combineren met koude schotels of licht gekruide gerechten van de grill. Nu slechts €8,95 (normaal €10,95).

Zin in meer variatie? Bestel dan het Wijnpakket Arjolle Equilibre en u ontvangt naast de Wijn van de Week nog drie andere Equilibre wijnen én twee alcoholvrije (€45,00 per wijnpakket), of ga helemaal alcoholvrij met het Wijnpakket Arjolle Zéro voor €53,70. De kwaliteit van Arjolle zal u niet teleurstellen.

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl