Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Bij grote wijnbedrijven zullen ze het niet in hun hoofd halen onbehandelde wijn af te vullen. Hun wijn gaat de hele wereld over en moet daarom extra worden gestabiliseerd, wat meestal ten koste gaat van geur- en smaakeigenschappen. François Teisserenc van Domaine de l’Arjolle durft dit experiment aan, want hij weet dat de wijn via ons direct naar de consument gaat, zonder omwegen en onder de juiste condities vervoerd. Brut de Cuve is overigens de Franse vakterm voor ongefilterde en vrijwel onbehandelde wijn (brut) die nog in de tank (cuve) zit. Normaal gesproken volgt er voor de botteling nog een klaring en een filtering. De wijn wordt hierdoor weliswaar stabieler, maar die behandelingen nemen ook structuur, geur en smaak weg. Des te interessanter is het dus om deze bijzondere, pure rode, witte en rosé van Arjolle eens te proeven! Let op; de wijnmaker maakt slechts 1 keer per jaar een Cuve (tank) met deze bijzondere wijn dus wees er snel bij, hij is beperkt beschikbaar.

Wijnpakket Arjolle
Om kennis te maken met deze geweldige fruitrijke natuurwijnen hebben wij een speciaal wijnpakket voor u samengesteld, 2 flessen Brut de Cuve wit, 2 rosé en 2 rood. En dat voor slechts €51,- (€8,50 per fles) Mocht dit naar meer smaken dan zijn de wijnen gedurende de hele maand april voor deze prijs verkrijgbaar. Heel veel wijnplezier gewenst

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd