Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, verzorgt een nieuwe beursupdate.
Volgens een recent onderzoek van de AFM zouden veel meer mensen kunnen beleggen in plaats van sparen, alleen durven ze die stap niet te zetten. Dan kan het verstandig zijn een vermogensbeheerder in de arm te nemen. Met Harry bespreekt ze een aantal bedrijven waarin Fintessa voor haar cliënten zoal belegt. Fintessa staat bovenaan in de lijst ‘Beste Keuze’ op de beleggerwebsite IEX in de categorie vermogensbeheer. Tevens is Fintessa één van de vijf genomineerden voor de gerenommeerde Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder.

Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid loodst zij de portefeuilles van haar cliënten niet alleen door goede, maar ook door soms minder goede tijden. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt. Of, om een oude tegeltjeswijsheid aan te halen: met een juiste mix van waarde en groei, komt een beleggingsportefeuille tot volle bloei. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan vooral contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl