Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

De Wijn van de Week is de Domaine Sébastien Dampt Chablis 2020. Eén van de meest charmante wijnen uit de Bourgogne is zonder twijfel de Chablis. In onze zoektocht - in de wijngaarden met hun karakteristieke terroir, de geheime kelders – liepen we niemand minder dan de ambitieuze jonge Sébastien Dampt tegen het lijf. We hebben hem bij zijn kraag gepakt om eens serieus te proeven van zijn wijnen. Wat een geschenk deze man! Op slechts 7 hectare maakt hij zijn Chablis die schaars is. We wisten op de valreep de hand te leggen op de laatste 1800 flessen van de oogst 2020, uitzonderlijk goed. Beendroog, kalkachtig en met tonen van granny-smith appel en citrusfruit; en dat van Chardonnay - stokken van 45 jaar “oud”; dat is alleen aan de Chablis besteed. Te bestellen per fles voor slechts € 17,95 (normaal € 20,30). Charmant hoor, Chablis.

Wijnpakket maart 2022
Meer proeven? Keuzestress? Probeer dan de twaalf topwijnen uit selectie van maart. Een origineel en divers aanbod. Actie geldig tot 31 maart. Prijs € 114,00, normaal €132,20 (exclusief de Chablis, Wijn van de Week).

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl