Video's

Aandelen onder een Tientje

Rick van Zelst geeft in elke uitzending een aantrekkelijke tip aan de kijkers waarbij hij aantoont dat je met goedkope aandelen onder een tientje enorme winsten kunt maken. Ook nu heeft hij een aandeel wat investeert in Tech-bedrijven, eneen enorme potentie heeft om te kunnen stijgen, omdat de koers 75% gezakt is onder zijn nettovermogenswaarde. Je koopt dus voor een kwartje wat een euro waard is! Rick zal er in de uitzending alles over vertellen en de kijkers van Business Class kunnen dit aandelenrapport gratis en vrijblijvend opvragen via onze website, zodat men alle ins en outs hierover kan lezen.

Leuke afwisseling
Aandelen onder een tientje ook wel pennystock genoemd zijn een leuke afwisseling binnen beleggingsportefeuilles en houden beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Een aandeel van een euro kan immers ook maar een euro dalen, maar onbeperkt stijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat vet in de winst. Klik hier voor de aanbieding!

Een jaarabonnement
Een jaarabonnement kost slechts € 229,00 voor een heel jaar en kan met een goede Aandelenondereentientje tip zo zijn terugverdiend. Abonnees krijgen daarvoor niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen heet van de naald. Daarnaast 24 uur per dag inzage in de portefeuille en wil aandelenondereentientje.nl een door haar geadviseerd aandeel verkopen ook dan ontvangt u een bericht, want winstnemen is een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl