Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Bodegas Trenza Yecla La Nymphina Monastrell 2019 is de Wijn van de Week. De Deense broers David en Jonas zijn op jonge leeftijd besmet geraakt met het wijnvirus. Van kinds af aan hadden ze de droom ooit hun eigen wijnen te maken. Die droom werd werkelijkheid en heet Bodegas Trenza, een klein wijngoed in de Spaanse wijnregio Yecla. Het levert een krachtige, maar toegankelijke 100% Monastrell op, met tonen van rijpe bramen en pruimen, kruiden, cacao en een hint eiken. Drink ‘m bij geroosterd vlees, stevige pastagerechten of gerijpte kazen, of leg ‘m nog een paar jaar in de kelder. Indrukwekkend! Nu van €10,20 voor slechts €8,60 per fles.

Wijnpakket wijnbericht maart 2022
Deze prachtige wijn is ook te bestellen in het wijnpakket van maart: 12 topwijnen voor wie niet kan kiezen!
Prachtige selectie met eerdere “Wijnen van de Week” maar ook nieuwe vondsten. Nu van €132,30 voor slechts €114,- per pakket.

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd