Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Zij ziet de onrust en emotie bij de beleggers als gevolg van de spanningen rond Oekraïne. Janette Buitenkamp zal een aantal interessante aandelen met Harry bespreken. En ook hoe je als belegger de rust kunt bewaren door bedrijven fundamenteel te beoordelen en een lange termijnvisie voor ogen te hebben. Aberfeld International Vermogensbeheer helpt cliënten om tot een gedragen rendement te komen ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen het vermogensbeheer.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl/