Video's

Aandelen onder een Tientje

Rick van Zelst geeft een aantrekkelijke tip aan de kijkers waarbij hij aantoont dat je met ‘goedkope’ aandelen onder een tientje enorme winsten kunt maken. Ook nu heeft hij een aandeel dat actief is binnen de oliesector en slechts een euro kost, maar een enorme potentie heeft om te kunnen stijgen. Rick zal er in de uitzending alles over vertellen en de kijkers van Business Class kunnen dit aandelenrapport gratis en vrijblijvend opvragen via ons website, dan kan met alle ins en outs erover lezen.

Leuke afwisseling
Aandelen onder een tientje worden ook wel pennystocks genoemd. Voor beleggers een leuke afwisseling binnen beleggingsportefeuilles en het houdt hen scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100,00; een logica die simpel te verklaren is. Rick vertelt: “Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Om een voorsprong te krijgen maakt ons team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Een aandeel van een euro kan immers ook maar een euro dalen, maar onbeperkt stijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat vet in de winst.”

Een jaarabonnement
Rick heeft een unieke actie waarbij kijkers met een aantrekkelijke korting abonnee kunnen worden. Een abonnement kost geen € 229,00 maar € 179,00 voor een heel jaar. Abonnees krijgen daarvoor niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast 24 uur per dag inzage in de portefeuille en wil aandelenondereentientje.nl een door haar geadviseerd aandeel verkopen ook dan ontvangt u een bericht, want winstnemen is een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl