Video's

BOTS by RevenYou

BOTS is een jong bedrijf dat de afgelopen periode een enorme groei heeft doorgemaakt. Het BOTS-team is divers en internationaal. Suze bezocht het kantoor en maakte kennis met het team achter dit energieke bedrijf. In de video komen verschillende departementen aan het woord. Zo vertelt Moh van het Expansion-team over de toekomstplannen. Er liggen grote kansen aan de horizon en BOTS wil deze natuurlijk met beide handen grijpen. Ook komt Ivo van het Botcreator-team aan het woord. Ivo vertelt hoe ontwikkelaars hun eigen handelsbots kunnen ontwikkelen en met welke ontwikkelaars BOTS op dit moment samenwerkt. De handelsbots vormen de kern van BOTS. Ook komt Colin Groos aan het woord. Hij vertelt over het succes van BOTS om zo snel te kunnen groeien, voor wie automatisch handelen interessant is en met welke assets het platform in de toekomst verder uitgebreid gaat worden. Aan tafel bij Harry praat hij na.

Gebruikers kunnen met de BOTS app gebruik maken van intelligente handelsrobots, ofwel ‘bots.’ Met deze bots kan automatisch gehandeld worden in crypto. De app wordt door veel gebruikers gezien als een alternatief op sparen. Inmiddels is de app meer dan 800.000 keer gedownload in Europa wat de snelle groei in populariteit onderstreept.

Eind dit jaar zal de app beschikbaar zijn in 100 landen verdeeld over vier verschillende continenten met daarbij de verwachting dat het aantal gebruikers flink verder door zal groeien. BOTS, dat in 2021 al meer dan €11 miljoen aan omzet heeft gedraaid en meer dan 350 bots op het platform heeft, beschikt over een groot team van 110 internationale medewerkers.

Heeft u interesse in de obligaties, neem dan contact op met Anita via anita@revenyou.io.

Het BOTS kantoor in Haarlem is beschikbaar voor alle ondersteunende team. Het BOTS hoofdkantoor bevindt zich in Hongarije.

Meer informatie kunt u vinden op bots.io