Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Deze week staat het wijnhuis Monte del Frà uit Veneto (Noord-Italië) centraal bij Jos Beeres. Bestel het Wijnpakket Monte del Frà en u ontvangt twee flessen witte Custoza, twee rode Bardolino en twee Chiaretto rosé wijnen. Stuk voor stuk kwalitatieve huiswijnen. De rode Bardolino is fruit, fruit en nog eens fruit! Een sappige rode wijn met fris rood fruit in de neus en een soepele smaakstructuur. De witte Custoza is een volle, geurige droge witte wijn met een fruitig aroma (appel en perzik) en een ronde, volle en droge smaak. De afdronk is geurig en lang. Mooi en karaktervol! En als laatste, maar zeker niet de minste, de Chiaretto rosé. Een fraaie, helderroze tint en een heerlijk fris en vol aroma. Ontdek de wijnen van deze superieure wijnmaker Massimo Bonomo in dit wijnpakket Monte del Frà, nu slechts € 45,00 (normaal € 52,50)!

Vooral een liefhebber van witte wijn? Bestel dan de witte variant uit dit wijnpakket, deze is nu voordelig geprijsd voor slechts € 7,50 per fles (normaal € 8,70). Een geurige witte wijn uit Noord-Italië, met een fruitig aroma van appel en perzik. De volle, droge smaak past goed bij pasta met paddenstoelen, vis of gevogelte - maar deze wijn is ook uitstekend bij borrelhapjes en als aperitief.

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd