Video's

Aandelen onder een Tientje

Rick van Zelst heeft weer een aantrekkelijke tip voor de kijkers van een aandeel dat op een koers van slechts € 1,00 staat genoteerd maar een enorme potentie heeft te kunnen stijgen. Rick zal er in de uitzending alles over vertellen en de kijkers van Business Class kunnen het rapport vrijblijvend opvragen via ons website. Aandelen onder een Tientje maakt het mogelijk om te beleggen in kansrijke aandelen van een paar cent tot maximaal een tientje.

Aanbieding
Rick heeft een unieke actie om 2022 goed mee te beginnen waarbij kijkers met bijna 50% korting abonnee kunnen worden. Een abonnement kost daardoor geen € 249,00 maar slechts € 159,00 voor een heel jaar. Abonnees krijgen daarvoor niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen heet van de naald. Daarnaast 24 uur per dag inzage in de portefeuille en wil aandelenondereentientje.nl een door haar geadviseerd aandeel verkopen ook dan ontvangt u een bericht, want winstnemen is een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen.

Leuke afwisseling
Aandelen onder een tientje zijn een leuke afwisseling binnen beleggingsportefeuilles en houden beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Een aandeel van een euro kan immers ook maar een euro dalen, maar onbeperkt stijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat vet in de winst. Klik hier voor de aanbieding!

Meer informatie kunt u vinden op Aandelenondereentientje.nl