Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Amour de Yves-Lojén S is Wijn van de Week. Een superieure mousserende wijn, geschikt voor ieder feestelijk moment en uiteraard om het nieuwe jaar mee in te luiden. Dit is een heerlijke biologische, mousserende wijn gemaakt van Pinot Blanc, Pinot Noir en Pinot Gris. Amour de Yves-Lojén S is elegant en symboliseert de perfecte harmonie van verschillende druiven in het glas. Xavier Baril van het prestigieuze Domaine Fernand Engel uit de Elzas maakt deze fantastische ‘Alsace Brut’.

Nu mét champagneglazen
Jos Beeres heeft nu een aantrekkelijke actie met Amour de Yves-Lojén S! U krijgt namelijk ook een set Royal Leerdam champagneglazen én een wijnstopper van Domaine Fernand Engel! Bestel dit Wijnpakket met 6 flessen Amour de Yves-Lojén S Brut + 6 Royal Leerdam Vinata Flûte mét wijnstopper voor slechts €85,00 (normaal €110,00).

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd