Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Speciaal voor de feestdagen presenteert Jos Beeres Wijnkoperij schitterende wijnpakketten: De “Kerstbox” (€ 67,50) en Dinerkist Business Class “Sélection du Monde” (€ 135). Deze selecties zijn zeer gepast om tijdens de feestdagen van te genieten, de wijnen gaan zeer goed samen tijdens en rondom een kerstdiner. Bij ieder pakket vindt u een boekje met tips waar de wijnen bij gedronken kunnen worden, met interessante informatie over de wijnen en de wijnhuizen. Ook leuk om te schenken aan een geliefde.

Stefano Accordini Amarone della Valpolicella Classico staat centraal als Wijn van de Week. Amarone wordt gemaakt van ingedroogde druiven die pas in januari worden vergist. Doordat de druiven een grote concentratie aan smaakstoffen, suikers en zuren bevatten, ontstaat een zeer krachtige, geconcentreerde en alcoholrijke wijn. Deze Amarone is van topkwaliteit ingedroogde druiven en is een ultieme openhaardwijn, heerlijk met een fijne gerijpte kaas. Per fles kost de Amarone nu slechts € 30,95 (normaal € 41,00).

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd